Deniz levreğinin yarısı beraberinde roka, kıvırcık, soğan ve limon ile servis edilir.
Deniz çipurasının yarısı beraberinde roka, kıvırcık, soğan ve limon ile servis edilir.
Kılçıksız levrek balığı, sivri biber, kırmızı biber, limon ve defne yaprağı ile şişlenir soya sosu ve yeşillikler eşliğinde servis edilir.
Omega 3 deposu olan somon ızgara, nefis lezzeti roka, kıvırcık, soğan ve limon eşliğinde servis edilir.
Minekop balığı, halka halka ızgarada kızartılır roka, kıvırcık, soğan ve limon eşliğinde servis edilir.
Olmazsa olmaz Karadeniz Hamsi, mısır unu veya beyaz unla tavada çıtır çıtır kızartılır, roka, kıvırcık, soğan ve limon ile servis edilir.
Olta İstavrit, unlanarak tavada kızartılır, roka, kıvırcık, soğan ve limon ile servis edilir.
Tekir balığı, unlanarak tavada kızartılır, roka, kıvırcık, soğan ve limon eşliğinde servis edilir.
Mezgit balığı parmak parmak doğranır unlanarak tava da kızartılır, roka, kıvırcık, soğan ve limon eşliğinde servis edilir.
Palamutlar unlanarak tavada çıtır çıtır pişirilir, roka, kıvırcık, soğan ve limon eşliğinde servis edilir.