Gelişimini tamamlamış palamutlar ızgarada roka, kıvırcık, soğan ve limon eşliğinde servis edilir.
Balıkların sultanı lüfer, roka, soğan, kıvırcık ve limon eşliğinde servis edilir.
Boğazın incisi sarıkanat, roka, kıvırcık soğan ve limon eşliğinde servis edilir.
Domates, havuç, soğan, sarımsak ve maydanoz ile zeytinyağı kullanarak hazırlanır kiremitte servis edilir.
Olta çinekop, roka, kıvırcık, soğan ve limon ile servis edilir.
Domates, limon, sivri biber, soğan, maydanoz, defne yaprağı baharatlardan pul biber ve karabiber ile zeytinyağında hazırlanır kiremitte servis edilir.
Kılçıksız levrek balığı, domates, sivri biber, mantar, kırmızı biber, soğan ile kavrulur pul biber, kekik ve soya sosu ile kiremitte servis edilir.
Kılçıksız fener balığı, domates, sivri biber, mantar, kırmızı biber ve soğan ile zeytinyağında baharatlardan pul biber, kekik eşliğinde soya sosu ve kaşar peyniri ile kiremitte servis edilir.
4 mevsim bulunan Çipura, beraberinde roka, kıvırcık, soğan ve limon ile servis edilir.
4 mevsim bulunan Levrek balığı, beraberinde roka, kıvırcık, soğan ve limon ile servis edilir.